Recension av Ninebot från Segway

Bild på en ninebot elscooter

Segway öppnade effektivt marknaden för elsparkcyklar, företaget har lyckats med futuristiska modeller. Segway Ninebot Kickscooter Max kanske inte ser ut som någonting från en science fiction-film, men det kompenserar för det i resultat.

Det är en av de säkraste elsparkcyklarna för dem som vill resa länge i lyx. Se vad vi tyckte om Segway Ninebot Kickscooter Max i resten av vår Segway Ninebot Kickscooter Max-analys.

Design av Segway Ninebot Kickscooter Max

Ninebot Kickscooter Max en av de mest kraftfulla elektriska skotrarna på marknaden. Den har coola, stora 10-tums uppblåsbara däck som är gummiklädda och ett stort batteri. Det är en skarp kontrast till den anspråkslösa Unagi Model One; det är som att jämföra en Miata med en Hummer.

En nackdel

Elscootern har en nackdel: den väger 19 kg, cirka 7 kg mer än Unagi Model One. Det minskar Maxs portabilitet, särskilt om du vill ta den med en buss, tunnelbana eller uppför en trappa.

En fördel

Ringklockan på Kickscooter Max var en av mina favoritfunktioner. Några av de elscootrar jag har provat lägger till en liten liten ringare som en säkerhetsanordning som en eftertanke. 

Kickscooter Max har å andra sidan en stor och högljudd klocka. Kickscooters klocka är inbyggd i det vänstra styret, så allt du behöver göra är att vrida handleden för att ringa den snarare än att flytta tummen.

Vår åsikt

Segway Ninebot Kickscooter Max är en fantastisk elektrisk skoter med stora däck och en kraftfull motor.

FördelarNackdelar
En avkopplande resaVäger för mycket
Prisvärd
Bra är lätthantering ringklocka
Snygg design
För och nackdelar Ninebot by segway

Specifikation av Ninebot by Segway

Vikt:19,5kg
Däck:10 tums luftdäck
Räckvidd:65km
Batteri:15,3 Ah (36 V. Li-Ion)
Topphastighet:25km/h
Maxlast:100kg
Motor:350W
Laddningstid:6 timmar
Specifikation ninebot by segway

Läs mer om Segways här!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla