Beställ kondoleans & begravningsblommor enkelt

Bild på en begravningsblomma

Att skicka efter blommor till begravning via ett blomsterbud är ett smidigt och tryggt sätt att arrangera blomsteranordningen till begravningen.

Via ett blombud på nätet får du tillgång till ett massivt sortiment med blommor som gör det enkelt för dig att planera och välja ut blommor. Om du är orolig för att priset ska springa iväg så kan du använda dig av prisjämförelse sajter som skicka-blommor-billigt.se.

Hur beställer man begravningsblommor med blombud

Man går enkelt in på blommogrammets hemsida och väljer ut de blommor man vill ha till begravningen.

Det finns många olika typer av blommor som begravningskrans, sorgbukett, kondoleansblommor, kistdekoration och kistbukett.

Välj ut de varianter som du tycker passar in och lägg sedan dessa i varukorgen, glöm inte att du enkelt kan ändra på din beställning eller lägga till särskilda önskemål som att byta ut vissa blommor eller om du vill ha mer av en annan typ av blomma.

Om man vill köpa blommor själv kan man också göra detta på Plantagen som exempel!

Fördelar med blomsterbud som levererar begravningsblommor

Det finns många fördelar med att skicka ceremoni blommor via ett blombud, för det första så kan man med enkelhet välja ut bland det stora sortimentet sina begravningsblommor och arrangera upp en hel ceremoni med några enkla klick.

För det andra så är det väldigt smidigt att få blommorna levererat direkt till kyrkan ungefär 1 timme innan ceremonin ska börja, då får du tiden över att arrangera alla blommor precis så som du vill ha dem.

lista med fördelar

  • Enkelt att välja ut alla blommor
  • Leverans direkt till kyrkan
  • Stor mängd kondoleansblommor
  • Tillgång till rådgivning

Begravnings text på begravningskrans

Det är vanligt att man vill skriva en begravningstext på begravningskransen på ett band eller plansch. När man skriver en text på begravningskransen så sprider man ett budskap som kan vara av sentimentala eller personliga. Man kan till exempel skriva “saknad” eller “vila i frid”.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla